Incidenten

 

Wij zijn 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar via

+31 (0) 85 200 7172 om oplossingen te bieden voor uw (milieu) uitdagingen.

Een incident zorgt in de meeste gevallen voor een verstoring van mobiliteit in uw proces. Hierdoor ontstaan snel hoge kosten. De sneller een goede oplossing voor handen is de eerder u (of uw benadeelde klant) weer operationeel is. Envisor is deze oplossing en is direct inzetbaar.

 

Wij werken door geheel Nederland en België maar ook daarbuiten. Wij werken samen met een groot netwerk van ondersteunende dienstverleners. Dit om altijd te zorgen voor die snelle oplossing.

 

Wij zijn bekend met alle soorten incidenten van welk type of niveau dan ook. Onze kracht is het “op maat” organiseren om zo efficiënt als mogelijk het incident op te lossen en te zorgen voor herstel van het proces.

De activiteiten die wij bieden zijn: Adviseren op afstand, Adviseren ter plaatse, Coördineren ter plaatse of het Coördineren en Uitvoeren van het gehele werk.

 

Vanuit ons netwerk beschikken wij over zo'n 1.000 specialisten in Europa, Wegdekreinigingsmachines, Vacuümwagens ADR, Grondverzetmaterieel, Transporteenheden, Ademluchtvoorzieningen, Gaspakken, Veiligheidscontainers, Overmaatse verpakkingen, Gastankcontainers